Een klein kijkje in de werksfeer van Baker Tilly

 

Baker Tilly is meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting bedrijfsopvolging en overname van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector. Over heel Nederland hebben we landelijk 14 vestigingen. Sinds september 2022 hebben we onze 14de vestiging geopend in het mooie noorden ‘’Groningen’’. We begonnen met circa 5 collega’s en zijn nu met circa 25 collega’s. In de afgelopen maanden hebben we verschillende klanten erbij gekregen en ook is er een overname plaatsgevonden namelijk het kantoor Rikst Accountants. We blijven groeien daarom ook, the sky is the limit!  

‘’Baker Tilly een open, fijne en informele organisatie met oog voor persoonlijke ontwikkeling en groei'' 

‘’Ik merk heel erg dat de partners in lijn staan met verschillende collega’s dat betekent ook dat de partner structuur niet aanwezig is. Deur is altijd open ook bij een partner en hij is onderdeel van ons team. De mogelijkheid om (persoonlijk) te groeien is er en dat is fijn. Naast het harde werken is er ook de mogelijkheid voor leuke activiteiten met het team. Borrelen, lasergamen, sportevents en naar toffe concerten zoals Dauwpop.’’

‘’We hebben super toffe klanten bij Baker Tilly. We zijn marktleider in de gemeente en daarnaast hebben we veel middelgrote klanten die we bedienen.’’

“Onze vestiging in Groningen is nog maar enkele maanden open en kent dankzij de inzet van het hele team een veelbelovende start. Daar kunnen we erg trots op zijn”, zegt Daniël partners van Baker Tilly.

Overwerken is geen standaard koek bij ons. Soms moeten we een deadline halen en dan kan het voorkomen, maar in overleg is alles mogelijk.’’

‘’Het persoonlijke contact met collega’s en partners is zo prettig en fijn dat we vaak buiten om het werk gezellige activiteiten gaan doen met collega’s zo als een vrijmibo in combinatie met een sportief potje padel! Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, er wordt echt geholpen om persoonlijke doelen te behalen. Samen met een mentor kan je deze successen bereiken.’’