FIT Finance Meet Up

 

Over het evenement

Op 10 mei 2023 organiseert Fit Professionals of Finance in samenwerking met vier Key Partners de Fit Finance Meetup. Het doel van het evenement is het verbinden en versterken van toekomstig financieel Noord-Nederland. Tijdens dit evenement kom je erachter welke toonaangevende organisaties Noord-Nederland heeft. Als gedreven en ambitieuze finance professional kun jij in contact komen met deze top organisaties!

Key Partners

We organiseren dit evenement samen met vier Key Partners: Gasunie, het Centraal Justitieel Incassobureau, het Medisch Centrum Leeuwarden en Solidus Solutions. Zij zullen voor het dagprogramma een Business Case voorbereiden in relatie tot de organisatie.

Deelnemen

We starten de middag met minimaal honderd finance professionals en finance/bedrijfskunde studenten. De middag is samen met onze vier Key-Partners inhoudelijk vormgegeven. Het is een gevarieerd programma waarin inspirerende sessies, business cases en netwerkmomenten elkaar afwisselen. De dag sluiten we af met de FFM social; een netwerkborrel met daarbij een hapje en een drankje.

Geïnteresseerd? Meld je aan via onze website!

Klik hier om naar de event pagina te gaan